Jdi na obsah Jdi na menu
 


2.den

29. 7. 2024

 

Přejeme všem krásný pondělní den z Lomíčku!

    Dnešní ráno jsme zahájili rohlíky s paštikou, vypídili chatky, a běželi jsme na hru. Není přece času nazbyt. Náš detektivní výcvik totiž pokračuje v plném proudu, a dneska jsme trochu potrápili naše hlavičky při procházce Lisovem, na které nás čekaly stanoviště s různými stanovištěmi. Sherlock z nás chce mít opravdu dobré detektivy, a na ničem nás nešetří. Takže jsme si pořádně potrénovali na hádankách, soustředili se u mikáda, poškádlili pohotové myšlení u Doublu a mnoho dalšího. To vše za mile slunného počasí. A to znamená jediné…,,..půjdeme do Lomu??”

    V táboře nás už čekalo famózní kuře na paprice, nejlepší palivo pro naše mozky. Trochu jsme si odpočli ve stínu chatek a vyrazili na pilu. Tam jsme si měli sehnat to správné detektivní vybavení. To vše v podobě táborové evergreenové běhačky s poházenými odlišně hodnocenými papírky. A za odměnu? Cachtání v Lomu! A v táboře sladká tečka. Buchtičky s krémem, mňam. Na večerním nástupu nás čekala další individuální výzva, tentokrát jsme balancovali míček na pingpongové pálce.

    Dále bychom chtěli apelovat na všechny rodiče, kteří vědí, že má jejich dítko s sebou na táboře mobilní telefon a pravidelně je kontaktují - je tu spousta dalších dospěláků, kteří mají vaše dítko pod dohledem, a děti si přes spoustu her a rozptýlení kamarádů přes den nestýskají, a po většině ani na večer, dokud se jim telefonicky nepřipomenete. Chápeme, že máte starost, ale jediné co to způsobí je rozklížení jedince, což nám přidělává starost navíc. Vždyť se Vám každý den ozýváme a zavalujeme Vás haldou fotek, že to člověk nestíhá prohlížet. Daleko lepší je poslat pěkný dopis nebo pohled.

    Zítra se zas ozveme